LUSTRUMCOMMISSIES

FECO - PRODECO - EMF - TECO - MUCO - FICO

FECO - Wie zijn wij?

De Feest Commissie is eindverantwoordelijk voor de organisatie van het 35e Lustrum van het Delftsch Studenten Corps. Deze 6 man zorgen voor een knallend Lustrumjaar met alles wat daar bij komt kijken. Denk hierbij aan het aanwakkeren van de Lustrumkoorts, de organisatie van alle pre-lustrum activiteiten en de voorbereidingen van het 2 weken durende evenement in de zomer.

PRODECO - Wie zijn wij?

Wij als Product & Design Commissie zorgen voor alle visuele designs in en rondom het 35e Lustrum van het Delftsche Studenten Corps. Zo ontwerpen wij het logo, thema, merchandise maar ook zaken zoals posters, uitnodigingen, terrein etc. Als jij met jouw commissie ergens binnen dit kader valt kan je altijd bij ons aankloppen voor een vraag.

EMF - Wie zijn wij?

EMF het bestuur van het terrein. Zij zorgen dat er genoeg eten en drinken beschikbaar is op het terrein. Naast de belangrijke taak dat iedereen voorzien is van een koud pilsje zijn wij ook verantwoordelijk voor de beveiliging, de EHBO, de Exploitanten, en alle logistiek tijdens het Lustrum. Voor vragen kan je altijd ons een appje sturen of kom langs bij ons op de Zaak of het Lustrumterrein!

TECO - Wie zijn wij?

Wij als Technische Commissie verzorgen het Lustrum Terrein van het 35e Lustrum van het Delftsche Studenten Corps. Alles wat op het Terrein qua klussen gebeurt, wordt door ons gedaan of gaat via ons. Verder is elk van ons gedurende het Klustrum QQ’er van meerdere Exploitanten. Dit houdt in dat jullie één van ons als contactpersoon binnen de TeCo toegewezen krijgen.

MUCO - Wie zijn wij?

Dit is MuCo a.k.a de muziek commissie. Wij zijn hét lichtpunt tijdens de twee weken duisternis. Met z’n zessen zijn we verantwoordelijk voor alles wat er op en achter het podium plaatsvindt. Zo zijn we bezig met het boeken van alle artiesten en zorgen we voor de mooiste licht- en geluidsshows. Is het al half 5? Is die Uber al besteld? Heb jij nog een artiest in gedachte om het lustrum nog legendarischer te maken of ben je er zelf één? Neem vooral contact met ons op!

FICO - Wie zijn wij?

Wij als Financiële Commissie zijn verantwoordelijk voor alle acquisitie rondom het 35e Lustrum! Er zijn verschillende samenwerkingsmogelijkheden voor bedrijven omtrent het Lustrum en in een Lustrumjaar. Zo zou de naamsbekendheid vergroot kunnen worden door middel van banners, vlaggen, merchandise etc. Ook kunnen bedrijven verschillende stunts organiseren op het terrein en geven alle barren natuurlijk ook veel ruimte voor sponsormogelijkheden. Voor vragen over acquisitie kun je altijd contact met ons opnemen!

Made by Diederik Heijbroek, Ole Bulters & ProDeCo

Lutrumterrein locatie:
Tanthofdreef 3, 2623 EW, Delft