Demo Dagen

Wat is D.E.M.O?

Delftse Eenheid Muziek & Ontwikkeling (D.E.M.O) is een heel weekend georganiseerd door Stichting Leven in Delft met als doel om heel Delft met elkaar te verbinden. Dit weekend, van 19 tot 21 mei, zal plaatsvinden op de Grote Markt en op het DSC zelf. Het weekend staat in het teken van wij als studenten die iets speciaals en unieks willen teruggeven aan de inwoners van de gemeente Delft. Gedurende dit weekend zullen er meerdere evenementen plaatsvinden die de studenten van de TU Delft een kans geven om de inwoners te enthousiasmeren, informeren, inspireren en te verbinden.

Het weekend is opgesplitst in drie dagen met elke dag een eigen thema. Op de zaterdag organiseren wij op de markt een evenement waarbij techniek en innovatie centraal staan. Hiervoor komen studenten-initiatieven zoals Unicef en students for sustainability, maar ook dreamteams zoals Hyperloop, Forze Hydrogen Racing en Aero Delft om hun waanzinnige projecten te demonstreren.

Lokale ondernemingen en studenten zullen bij kraampjes staan om hapjes en drankjes te kunnen verkopen aan alle bezoekers. Ook zal er een podium aanwezig zijn waar zowel lokale als studentenbandjes een onvergetelijke ervaring en sfeer zullen creƫren. Ten slotte zullen er twee belangrijke sprekers uit Delft uitgenodigd worden om tijdens het evenement een symposium te geven.

Made by Diederik Heijbroek, Ole Bulters & ProDeCo

Lutrumterrein locatie:
Tanthofdreef 3, 2623 EW, Delft