Huisregels

FAQ

Hoeveel kaartjes krijg je extra bij Broer- zusdag/Familiedag/VVV-dag?
Bij je passe-partout krijg je extra kaartjes voor je dates en voor introducees. Voor Familiedag krijg je twee kaartjes voor het hele evenement. Voor Broer-zusdag en VVV-dag is het nog afhankelijk van de vergunning hoeveel kaartjes dit worden. Let op: deze extra kaartjes voor Broer-zusdag en VVV-dag zijn voor het evenement overdag, voor het IC feest in de avond volgt de kaartverkoop op een later moment.
Wanneer is de losse kaartverkoop?
De verkoop van losse toegangskaarten voor Leden en externen zal plaatsvinden eind mei/begin juni. Bij dit extra verkoopmoment kunnen kaartjes worden gekocht voor alle Lustrumdagen en de IC avondfeesten. Houd je mail goed in de gaten! Hier zal binnenkort meer informatie over worden gestuurd.
Waar kan ik extra kaarten kopen?
Iedereen krijgt een link naar de ticketshop in zijn/haar mail. Houd deze dus goed in de gaten! Leden van het DSC ontvangen hierbij een persoonlijke code.
Wanneer kan ik mijn passe-partout ophalen?
In juli, na de laatste incasso voor het Lustrum spaarplan, kunnen Leden hun passe-partout bandjes en lustrum gadgets ophalen en ontvangen zij de extra kaartjes voor Broer-zus-, Familie- en VVV-dag en de datekaartjes voor Buitendagh, Concours Hippique en Gala. Ook komt er een moment waar passe-partout houders hun kaartjes kunnen claimen voor het Apollo concert en het Lustrum toneelstuk.
Welke dagen zijn op extern terrein en welke dagen zijn op het Lustrumterrein?
Het Re├╝nistenweekend, het Welkomsfeest, Broer-zusdag, Familiedag, Kriminelement, VVV-dag en het Slotfeest zullen op het Lustrumterrein plaatsvinden. Buitendagh, Waterdag, Festivaldag, Verrassingsdag, Concours Hippique en Gala zullen op externe terreinen plaatsvinden. Waterdag zal eventueel eindigen op het Lustrumterrein.
Waarom moet ik als exploitant borg betalen?
De borg is bedoeld voor het juist opleveren van de gehuurde ruimte aan het einde van het Lustrum. Daarnaast kan de borg (deels) worden ingehouden als er schade of vernieling is aan apparatuur dat wordt gehuurd via EMF.
Wat zijn de vervoersmogelijkheden naar het terrein?
Wij raden iedereen aan om met de fiets naar het terrein te gaan. Het is 11 minuten fietsen vanaf de Zaak naar Tanthofdreef 3. Het is van belang dat de fietsen bij het Station worden geparkeerd.

Trein: vanaf Delft Centraal kan je de trein pakken naar Delft Campus. Vanaf hier is het 2 minuten lopen. Houd er rekening mee dat er tussen 01:00 en 05:30 geen treinen stoppen bij Delft Campus!
Zijn er fietsenstallingen?
Jazeker! Voor station Delft Campus zijn er genoeg fietsenstallingen.
Zijn er parkeerplaatsen?
Nee. Wij moedigen iedereen aan om met het OV of de fiets te komen.
Moet ik mijn legitimatie bij mij hebben?
Ja! Het is verplicht om je te legitimeren bij de ingang.
Kan ik vegetarisch eten op het terrein?
Zeker! Er zal een breed aanbod aan vegetarisch eten aanwezig zijn op het terrein.
Wat krijg je extra per pakket?
Pakket Philippe:
- 440 munten + 66 gratis (15% extra)
- Lustrum VIP Exclusives
- Deelname VIP Lotingen
- VIP Merchandise
- Lustrum Gadget
- Lustrum Boek

Rolex Pakket:
- 400 munten + 40 gratis (10% extra)
- Lustrum Gadget
- Lustrum Boek

Casio Pakket:
- 280 munten + 14 gratis (5% extra)
- Lustrum Gadget
- Lustrum Boek

Hello Kitty Pakket:
- 120 munten + 3 gratis (2,5% extra)
- Lustrum Boek

Made by Diederik Heijbroek, Ole Bulters & ProDeCo

Lutrumterrein locatie:
Tanthofdreef 3, 2623 EW, Delft