Partners

Allseas is een toonaangevende aannemer in de offshore energiemarkt. Wij verleggen voortdurend de bestaande grenzen van techniek en zijn experts in het ontwerp en de uitvoering van grote en complexe offshoreprojecten. Onze veelzijdige vloot van gespecialiseerde schepen die we zelf ontworpen hebben werkt wereldwijd en is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur en systemen.

Allseas is actief op vier terreinen.

Pijplijninstallatie

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van pijpleidingen en bijbehorende onderwaterconstructies voor olie- en gastransport op de zeebodem. Wereldwijd hebben wij bijna 27.000 km pijpleiding geinstalleerd in waterdieptes tot 3,5 km.

Zwaar hijswerk

Ons vlaggenschip Pioneering Spirit is het grootste werkschip ter wereld en kan bovenbouwconstructies tot 48,000 ton en onderbouwconstructies tot 20,000 ton in één stuk installeren of weghalen. Hiermee wordt op zee werktijd bespaard waardoor efficiënter, veiliger en schoner gewerkt kan worden.

Verzamelen van diepzee mangaanknollen

Wij ontwikkelen technologie om mineraalrijke knollen van de oceaanbodem te ontginnen en naar de oppervlakte te brengen voor transport naar de kust. Deze mangaanknollen bevatten metalen die gebruikt worden voor batterijen in elektrische voertuigen en voor hernieuwbare energietechnologie.

Afvalopvang in rivieren

Wij werken elke dag op zee en zien welke impact plastic vervuiling op de oceanen en het zeeleven heeft. Wij dragen bij aan het tegengaan van vervuiling door de ontwikkeling en installatie van systemen die ervoor zorgen dat zwerfafval in rivieren wordt opgevangen voordat het in zee terechtkomt.


De mensen van Allseas werken met plezier en krijgen de vrijheid om met hun eigen kennis en creativiteit vernieuwende technologie te ontwikkelen en in de praktijk toe te passen. We gaan verder dan bestaande toepassingen en nemen het onmogelijke als uitgangspunt. Zo realiseren wij technische doorbraken en blijven wij koploper in de markt.

We zoeken creatieve, ambitieuze mensen die net als wij durven te pionieren.

Kijk op www.allseas.com/careers voor jouw mogelijkheden.

Made by Diederik Heijbroek, Ole Bulters & ProDeCo